Contact O NAMA Sustenta razvoj i upravljanje d.o.o. osnovana je 2012. s ciljem pružanja usluga u području Facility Managementa.

Facility Management je organizacijska funkcija koja integrira ljude, mjesta i procese u svrhu poboljšanja kvalitete života i produktivnosti matične poslovne djelatnosti.

Učinkovito upravljanje objektima od vitalne je važnosti za uspjeh bilo koje organizacije. Na korporativnoj razini ono pridonosi ostvarenju strateških i operativnih ciljeva. Na dnevnoj razini, pruža sigurno i učinkovito radno okruženje, neophodno za obavljanje bilo kojeg posla, bez obzira na veličinu i opseg.

Svi naši zaposlenici imaju višegodišnje iskustvo i kompetencije u Facility Managementu te smo, zahvaljujući različitim profilima stručnog tehničkog kadra, spremni odgovoriti svim izazovima koje ovakva specifična multidisciplinarna djelatnost donosi. Uz suradnju s kooperantima ovlaštenima za izvođenje speci­jalističkih servisa i zakonskih ispitivanja na području cijele Hrvatske te partnerske odnose s renomi­ranim dobavljačima i serviserima opreme, možemo preuzeti održavanje i najzahtjevnijih sustava.

Uzimajući u obzir troškove i dobit, ciljeve vlasnika imovine, kao i potrebe korisnika, upravljamo Vašom nekretninom na najbolji mogući način, kako bismo postigli najviši stupanj isplativosti.